Over ProTalents

Wij zijn ProTalents

ProTalents is specialist in het bemiddelen van technici op MBO-, HBO- en universitair niveau in de sectoren Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Automotive en Hightech. Met al meer dan 10 jaar ervaring houden wij de technische sector scherp. Dit doen we met meer dan honderden professionals die zich dagelijks inzetten binnen de techniek. Vanuit onze standplaats in Nijmegen focussen wij ons op klanten en opdrachtgevers in Gelderland, Limburg & Brabant.
Vrouw in technische ruimte

Samen met de opdrachtgevers

De mensen van ProTalents stellen zich altijd professioneel op en leggen de lat hoog. Wij houden de technische sector draaiende door snel in te spelen op veranderde omstandigheden. Dat doen wij samen met de opdrachtgevers. Want werkdruk willen wij ontzorgen zodat iedereen met plezier zijn passie kan uitoefenen, en dat is techniek.
Man aan het werk in datacenter

Onze mensen

De oplossing die wij bieden is mensenwerk en wordt ingevuld door onze professionals. Mensen die houden van hun werk, kennis van zaken hebben en geloven in het werk dat ertoe doet. We bieden de stabiliteit van een vaste werkgever. Wij richten ons op de administratie en zorgen ervoor dat zij zich alleen hoeven te focussen op wat zij het best kunnen. Hun ambitie is ons vetrekpunt.
Man met veiligheidsvest in fabriek

Contact met ons opnemen

Ben je als professional opzoek naar een nieuwe uitdaging? Of als opdrachtgever opzoek naar een nieuw talent?

We horen graag waar wij mee kunnen helpen.

Contact opnemen